Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

colectare-deseuriRegia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti anunţă desfăşurarea Campaniei naţionale „Marea Debarasare”, campanie organizată la nivel local pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) împreună cu operatorul de salubritate. În zilele de 9 si 10 septembrie 2011 Primăria Municipiului Ploieşti prin RASP continuă acţiunea de colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) de la societăţile comerciale si de la populaţie.

Programul campaniei

Vineri, 9 septembrie 2011, intre orele 08.00-14.00 – de la societăţile comerciale care vor solicita telefonic ridicarea DEEE-urilor.

Sâmbăta, 10 septembrie 2011, intre orele 8.00-10.00 – deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita lângă platformele gospodăreşti, iar cei care locuiesc la casa le vor depozita in fata porţii. După ora 10.00 va avea loc colectarea si transportul deşeurilor către centrul de colectare.

Campania se va desfăşura pe următoarele direcţii:

colectare stradală prin ridicarea de către operatorul specializat a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice depuse de către cetăţeni pe domeniul public (trotuarele străzilor municipale, platformele gospodăreşti);

  • depunerea voluntară a DEEE -urilor la Centrul municipal de colectare a DEEE.
  • Cetăţenii care aduc deşeurile de echipamente electrice şi electronice la Centrul Municipal de colectare DEEE pot participa la Tombola „PROTEJEAZĂ NATURA!” ce se va desfăşura în data de 19 septembrie.

Cetăţenii care nu pot aduce deşeurile de echipamente electrice şi electronice la Centrul Municipal de colectare DEEE, sunt rugaţi să accepte ca soluţie de debarasare responsabilă, campania trimestrială Marea Debarasare, care se va desfăşura la nivelul municipiului Ploieşti în zilele de 9 şi 10 septembrie.

Obiectivul acţiunilor comune constă în eficientizarea procesului de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice prin oferirea unui nivel ridicat de informaţie cât şi însuşirea de cunoştinţe pentru cetăţeni, în sensul gestionării eficiente a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, la nivelul municipiului Ploieşti.

La numerele de telefon 0244-984, 0800800884 si 0244-541071 – personalul de la dispeceratul RASP va prelua apelurile cetăţenilor.

Back To Top