Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cutitUn ploieştean este cercetat penal după ce a fluturat ameninţător un cuţit în faţa vecinilor. Poliţiştii ajunşi la locul scandalului, pe strada Rafinorilor, l-au săltat pe individul agresiv, conducându-l la secţia 4 din Ploieşti, pentru declaraţii şi cercetări.

Cearta a început alaltăieri, în jurul orei 18.30, când pe fondul unor afecţiuni medicale, dar şi a consumului de alcool, suspectul a încercat să intre în imobilul de unde fusese evacuat pentru neplata chiriei. Pentru că nu i s-a permis accesul, acesta ameninţat locatarii blocului cu un cuţit cu lama de 7 cm lungime.

În jurul orei 19.30, dispeceratul Secţiei 4 Poliţie a fost sesizat telefonic de către dispeceratul Poliţiei Locale, care a solicitat sprijinul la intervenţie. La faţa locului au fost dirijate mai multe forţe de ordine, reuşindu-se aplanarea stării conflictuale, o patrulă a Poliţiei Locale conducându-l pe V. Viorel la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru continuarea cercetărilor. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top