Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Un individ care furase un telefon mobil a fost percheziţionat de către poliţişti, oamenii legii descoperind aparatul sustras în pantofii hoţului. Acesta dezmembrase aparatul în două părţi, pentru a-i încăpea în ambii pantofi. Întâmplarea a avut loc în data de 13 octombrie. Prahoveanca Cristina B. a sunat la „112”, reclamând faptul că, în timp ce se deplasa cu un microbuz pe direcţia Ploieşti – Moreni, i-a fost sustras din buzunarul pantalonilor telefonul mobil.
Păgubita a sunat din microbuz, iar oamenii legii s-au deplasat rapid, oprind maşina în trafic. Poliţiştii au efectuat un control corporal sumar al pasagerilor.

Cu această ocazie, asupra hoţului a fost găsit telefonul mobil reclamat ca fiind furat. Suspectul îl ascunsese în pantoful drept, iar acumulatorul în pantoful stâng. Asupra lui, poliţiştii au găsit şi un box metalic, deţinut ilegal. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate, sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de furt calificat şi portul fără drept al box-ului respectiv, în locuri şi împrejurimi în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică.

Back To Top