Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Şi acest sfârşit de săptămână a fost unul plin pentru poliţiştii prahoveni care pe lângă acţiunile punctuale organizate au întreprins şi activităţi de creştere a siguranţei publice, de prevenire şi combatere a cauzelor generatoare de evenimente rutiere, în aceste activităţi fiind angrenate forţe suplimentare.

Acţiunile au fost organizate la nivelul tuturor subunităţilor, fiind vizate cu precădere zonele în care se organizează târguri săptămânale sau sunt pretabile la comiterea de fapte antisociale. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1.469 sancţiuni contravenţionale. Totodată, a fost constatată săvârşirea a 18 infracţiuni, 12 din ele fiind constatate în flagrant. Ca de obicei, principalele abateri au fost constatate în domeniul rutier, în acest sens fiind aplicate 1.400 de sancţiuni contravenţionale. Totodată au fost reţinute 25 de permise de conducere şi 12 de certificate de înmatriculare auto.

Back To Top