Categorie: Actual

Un nou caz privind un medic fals stă să izbucnească. De această dată, acuzațiile se îndreaptă împotriva unui bărbat din Republica Moldova care ar avea un cabinet la Vălenii de Munte.

 

Potrivit Știrile Pro Tv, bărbatul ar avea la Vălenii de Munte un cabinet în care lucrează mai mulți dentiști și pe care el ar trebui doar să-şi administreze. În fapt, însă, deși nu ar avea studii de specialitate, acesta ar fi tratat pacienți.

Sursa citată publică mărturii ale celor care ar fi ajuns pe mâna falsului dentist.

Bărbatul acuzat se apără, însă, mai scrie sursa citată, el susținând că este doar administratorul cabinetului. "Sub supravegherea mea s-au făcut lucrări, dar nu sunt... Sunt administrator, administrez”, a spus acesta, potrivit stirileprotv.ro.

Colegiul Medicilor Dentişti din Prahova anunțat, până acum, că a demarat o anchetă în urma acuzațiilor apărute. Cât despre cel care s-ar da drept stomatolog, deși nu are studii în acest sens, reprezentanții CMDR spun că bărbatul “are calitatea de asociat al societăţii cu sediul secundar în Vălenii de Munte, dar nu şi calitatea de medic. Dacă se confirmă că a practicat nelegal medicina dentară vom sesiza organele judiciare.”

Foto ilustrație

Back To Top