Categorie: Actual

Au fost instituite restricții, duminică la prânz, pe DN 1, după ce bucăți dintr-un zid de consolidare au început să cadă pe carosabil. Polițiștii le recomandă șoferilor să aleagă ruta alternativă DN 1A.

 

IJP Prahova a anunțat că incidentul s-a petrecut la km 132, în dreptul localității Bușteni, un autoturism fiind avariat de pietrele desprinse din zid. Nicio persoană nu a fost, însă, rănită.

Poliția precizează că a fost informată secția Drumuri Naționale Ploiești, care trebuie să intervină în zonă pentru remedierea problemei.

În zonă sunt restricții de trafic. Probleme au apărut, însă, și în alte puncte de pe DN 1, din cauza aglomerației specifice zilelor de duminică.

"La această oră (11.30), se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, unde s-au format coloane în mişcare, pe sensul de coborâre spre Ploieşti.Valori în creştere se întâlnesc şi pe raza staţiunii Azuga(pe coborâre).

Precizăm că, la kilometrul 132 (localitatea Buşteni), pe sensul către Ploieşti cad pietre pe partea carosabilă. În această zonă au fost montate jaloane pentru a putea fi ocolită iar traficul să se poată desfășura în ambele sensuri.Un autoturism a fost avariat.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie sporită, să nu efectueze depăşiri riscante, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren pentru dirijare şi să aibă în vedere că pentru evitarea aglomeraţiei pot folosi ruta alternativă DN 1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti", a anunțat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Foto: IJP Prahova

Back To Top