Categorie: Actual

O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite în accidentul petrecut în noaptea de marți spre miercuri, pe DN 1B, în dreptul localității prahovene Loloiasca.

 

IJP Prahova a anunțat că, în accidentul produs în jurul orei 1.00, au fost implicate un TIR, o autoutilitară și două autoturisme, unul în care se afla doar șoferul, iar al doilea cu trei ocupanți.

Acesta din urmă, un Audi, ar fi provocat tragedia. Șoferul mașinii s-a angajat în depășirea unui TIR, autoturismul izbindu-se de un Logan. Din impactul celor două au fost avariate, de asemenea, TIR-ul și o autoutilitară.

Conducătorul auto din Logan a fost găsit decedat.

Cele trei persoane din Audi erau conștiente la sosirea echipajelor de urgență, două fiind rănite. Mașina a ars complet în urma impactului.

În zonă, traficul a fost blocat, respectiv restricționat vreme de patru ore, până spre ora 5.00 dimineața.

Update - Unul dintre răniți, șoferul care ar fi provoct accidentul, este în comă de gradul 3.

Update - În accident și-a poerdut viața un bărbat în vârstă de 40 de ani, iar alți trei au fost răniți și transportați la spital, informează ISU Prahova. 

O victimă de 40 de ani se află în comă de gradul 6, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav.

La spital au mai ajuns un bărbat de 30 de ani cu traumatism toracic și traumatism abdominal, dar și unul de 40 de ani, cu traumatism șold drept.

Alți doi bărbați implicați în accident, de 32 și 40 de ani, nu au suferit. 

Update - Conducătorul auto decedat este un bărbat de 40 de ani, din Pitești, a anunțat IJP Prahova, miercuri dimineață. Potrivit aceleiași surse, șoferul care, din primele cercetări, ar fi vinovat de producerea tragediei este un bărbat de 35 de ani, din Brăila. 

Tot din Brăila sunt și cei doi pasageri răniți din Audi, un bărbat de 31 de ani și altul de 33 de ani, din comuna Gemenele.

Foto: ISU Prahova

Back To Top