Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Luni se dă startul, oficial, înscrierilor la clasa pregătitoare pentru anul școlar 2019 - 2020. Mâine vor fi afișate circumscripțiile școlare, urmând ca, din 4 martie, părinții să poată depune cererile de înscriere.

Lista adreselor arondate fiecărei unități de învățământ trebuie afișată, luni, la sediile inspectoratelor școlare, la avizierele școlilor, dar și on-line, în cazul instituțiilor care au site. Solicitările pentru copiii cu domiciliul în circumscripție trebuie soluționate de unităţile de învățământ, care mai pot primi elevi de la alte adrese decât cele arondate doar în limita în care le mai rămând locuri disponibile.

Metodologia înscrierilor poate fi consultată aici.

În clasa pregătitoare trebuie înscriși toți copiii care împlinesc șase ani cel târziu la 31 august 2019. Cei care împlinesc această vârstă în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2019 pot fi înscriși numai dacă evaluarea psihosomatică va demonstra că au o dezvoltare corespunzătoare.

Chiar dacă startul înscrierilor se dă, oficial, luni, până la începutul lunii martie părinții trebuie doar să se informeze.

Evaluarea psihosomatică (acolo unde este cazul) se face în perioada 4-22 martie. În același interval pot fi depuse și cererile de înscriere, urmând ca rezultatele să fie anunțate pe 29 martie.

Părinții ai căror copii nu au participat sau nu au fost înscriși în prima etapă pot participa la a doua etapă, care va fi organizată în perioada  1 - 19 aprilie.

Calendarul complet poate fi văzut  aici.

Back To Top