Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Apa Nova Ploiești anunță derularea unor lucrări la rețeaua publică, în zona centrală a municipiului, intervențiile impunând oprirea furnizării apei potabile pentru consumatorii din Piața Victoriei, str. C. D. Gherea și str. Neagoe Basarab.

Comunicatul Apa Nova Ploiești:

"Marţi, 5 martie, APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, astfel: - între orele 09.30 – 12.30, în Piaţa Victoriei nr.1 (bloc Unirea şi bloc Mercur) şi pe strada C. D. Gherea (bloc A şi bloc B), în cadrul operaţiunii de reparare a conductei de distribuţie a apei potabile din zonă; - între orele 13.30 – 15.30, pe strada Neagoe Basarab (de la nr. 1 la nr. 21 şi de la nr. 2 la nr.16), în cadrul operaţiunii de cuplare a noii conducte de pe strada Neagoe Basarab la reţeaua de distribuţie a apei potabile din zonă.

Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil)".

Back To Top