Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

realitatea_tvDuminică, 23 octombrie, Realitatea TV a intrat sub controlul complet al acţionarului majoritar, Elan Schwartzenberg. Începând cu ora 18.00, emisia postului a fost preluată de noul studio unde activează echipa controlată de Schwartzenberg.

Evz.ro scrie că emisia Realitatea a fost preluată într-un mod „ostil”, echipa manageriată de Sebastian Ghiţă neanticipând această mişcare, astfel că, în acest moment, nu mai transmite deloc, nici pe noua frecvenţă, nici sub noua siglă, RTV.

Contactat de EVZ, Sebastian Ghiță declară, însă, că se aștepta la această mișcare și că nu poate oferi, momentan, amănunte, căci încearcă să remedieze situația, din punct de vedere tehnic.

Echipa redacțională a lui Elan Schwartzenberg este condusă de Sergiu Toader (fostul manager al Realitatea TV din epoca Vântu – a apărut şi în celebrele stenograme din perioada alegerilor prezidenţiale).

Transmisia nu se mai face de la sediul din Casa Presei, ci din clădirea Willbrook, unde echipa lui Schwartzenberg a amenajat noile studiouri.

Vechiul sediu (Casa Presei) este închiriat de firma controlată de Ghiţă, iar echipamentele şi licenţa de emisie Realitatea TV sunt pe numele lui Schwartzenberg

Sebastian Ghiţă lansează RTV

Sebastian Ghiţă este pregătit să deschidă propria televiziune de ştiri, RTV. Site-ul televiziunii, www.rtv.net, este deja operaţional, la fel ca şi frecvenţa, prin satelitul Eastern Space Systems.

Paginademedia.ro a publicat azi, în premieră, decizia Corinei Drăgotescu şi a lui Cătălin Striblea de a rămâne în echipa RTV, alături de Sebastian Ghiţă. Chiar duminică seara, cei doi au emisiune la RTV.

Împărţirea angajaţilor între Elan Schwartzenberg şi Sebastian Ghiţă nu se limitează doar la studiouri şi licenţa de emisie, ci şi la divizia online. Majoritatea angajaţilor care participau la producţia site-urilor realitatea.net şi-au dat demisia, alegând să treacă de partea echipei lui Sebastian Ghiţă, la portalul www.rtv.net

Surse: evz.ro, paginademedia.ro

Back To Top