Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01O patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Ploieşti s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat sustrăgea bunuri din interiorul unui imobil amplasat pe strada Popa Farcaş.

La vederea poliţiştilor, suspectul a încercat să-şi asigure scăparea fugind de la locul faptei, însă a fost prins imediat şi imobilizat.

El este I. Ştefan din Ploieşti, cercetările relevând faptul că înainte de prinderea lui, aruncase în curtea unui imobil două sacoşe conţinând bunuri sustrase din locuinţa respectivă.

Tot din verificări, a mai rezultat faptul că bărbatul este suspectat şi pentru  un alt furt, săvârşit în acelaşi imobil la data de 18.10.2001.

Bunurile sustrase au fost recuperate integral şi predate părţii vătămate, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

El urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Back To Top