Categorie: Actual

Polițiștii prahoveni au fost sesizați, vineri, de o familie din Șirna, cu privire la faptul că la Serviciul de Medicină Legală s-ar fi produs o încurcătură. Se pare că trupul neînsuflețit al rudei lor, un bărbat de 57 de ani, găsit spânzurat acum două zile, ar fi fost dat altei familii, din Ploiești, care trebuia să ridice cadavrul unui bătrând de 75 de ani.

 

Bărbatul din Șirna a fost găsit spânzurat pe 6 martie. Trupul său a ajuns, conform procedurii, la Serviciul de Medicină Legală, însă mai departe nu și la familie, pentru a fi îngropat. Și asta pentru că, potrivit unor surse, alte persoane, niște ploieșteni, l-ar fi primit mai întâi și ar fi apucat deja să-l înmormânteze.

Și aceștia din urmă pregăteau funeralii, însă pentru un bărbat de 75 de ani, găsit mort, luni, pe 4 martie, în locuința sa din Ploiești. Omul își dăduse sufletul de mai multă vreme, fiind găsit în stare avansată de putrefacție. Este foarte probabil ca, din cauza stării în care se afla cadavrul, sicriul să fi fost ridicat închis, și așa familia să nu-și fi dat seama că ia de la SML trupul unui străin.

Încurcătura ar fi ieșit la iveală abia vineri, fiind constată de familia decedatului din Șirna. Oamenii au anunțat Poliția.

Update - În acest caz a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări, pentru neglijență, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Update - Încadrarea faptei va fi stabilită împreună cu procurorul de caz.

Vom reveni cu detalii.

Back To Top