Categorie: Actual

Strada Elena Doamna din Ploieşti va fi inclusă într-un nou program de reparaţii. După cele două "runde", din vara şi toamna lui 2018, administraţia locală anunţă că, de miercuri, aici vor începe din nou lucrările.

Primăria Ploieşti a trimis astăzi un comunicat de presă în care anunţă demararea lucrărilor de reparaţii. "Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii că, începând de miercuri, 13 martie a.c., se vor executa lucrări de reparații pe strada Elena Doamna. Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect «Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban»", se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de Primăria Ploieşti.

"Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se încheie comunicatul.

Back To Top