Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Reprezentantul societăţii comerciale din Prahova vizate de perchezițiile derulate marți, într-un dosar privind furnizarea de biocide neconforme în peste 30 de spitale (VEZI DETALII), declară că ministrul Sănătăţii „are probabil alte interese” și că produsele sunt testate la laboratoare acreditate în Uniunea Europeană.

„Noi nu suntem decât o firmă credibilă. Atâta timp cât sunt o firmă corectă în judeţul ăsta şi plătesc impozite, iar toate, absolut toate testările sunt făcute la laboratoare acreditate din Uniunea Europeană, nu avem ce să comentăm (…). Probabil că doamna ministru ( ministrul Sănătăţii - n.r.) are alte interese. Cred! (...) Am toate avizele, tot ce trebuie, ceea ce se întâmplă în România este un haos”, a spus reprezentantul firmei respective, potrivit Mediafax.

Acesta a declarat că toate testările sunt făcute la laboratoare acreditate din Uniunea Europeană, iar la cele din Germania au ieşit conforme, dar și că a avut „controale peste controale” după scandalul HexiPharma.

„Şi mă vedeţi că tot aici sunt, şi eu şi soţul meu. Nu-mi asociaţi firma cu HexiPharma. (…) Am dat testare cu sigiliu de la Sanepid pe ele şi au ieşit la laboratoare din Germania, au ieşit conforme, numai că laboratorul de la Iaşi din România nu este conform.(…) Sunt atât de supărată încât cred că voi da statul român în judecată”, a spus sursa citată de Mediafax.

Ministrul Sănătății a declarat, marți, că DSP a fost trimis în control la firma respectivă, dar că la sediul declarat nu a fost găsit nimeni (VEZI DETALII).

Foto ilustrație

Back To Top