Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mega Image a emis o alertă alimentară, după ce au apărut suspiciuni de contaminare cu bacteria Salmonella a unui lot de fructe confiate. Produsele retrase vor fi distruse, iar cele deja comercializate pot fi returnate.

Notificarea a fost transmisă Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

"Dorim să vă aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul 23416 EURO COMPANY MIX EXOTIC 100G, număr lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019.

Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company.

Furnizorul Euro Company a iniţiat o retragere a lotului de produs menţionat mai sus, deoarece exista o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella.

Euro Company menţionează faptul că au fost realizate controale pe toate eşantioanele de materii prime, precum şi a liniilor de producție şi toate au ieşit conforme, nu s-a confirmat practic prezenţa acestei bacterii, însă se efectuează toate investigațiile necesare în continuare.

Toate produsele retrase urmează a fi distruse.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienţilor să NU consume produsele cu loturile sus menţionate şi roagă cu amabilitate să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal", se arată în informarea publicată de ANSVA.

Back To Top