Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

petrolul-steauaDe la inaugurare şi până înaintea meciului cu Steaua, paza pe noul stadion ploieştean Ilie Oană a fost asigurată de firma BGS. Oficial, s-a renunţat la această firmă din cauza costurilor considerate prea mari. Pentru partida cu Steaua Bucureşti, clubul Petrolul a apelat la firma Galant Protect Security SRL şi la poliţişti locali.

Sursele noastre care au asistat la o şedinţă între BGS şi reprezentanţii Petrolului, la încheierea meciului „lupilor” cu Dinamo Bucureşti, ne-au relatat o ipoteză şocantă: Atunci când reprezentantul BGS s-a declarat contrariat de faptul că agenţii săi de pază nu au descoperit nici o petardă la controlul din punctele de acces în stadion, înainte de meci, în timp ce tribunele stadionului a fost aproape incendiate în timpul meciului, Valeriu Răchită, antrenorul şi managerul Petrolului ar fi declarat că el i-ar fi lăsat pe fanii Petrolului să intre cu petarde.

În acel moment, la nivelul cel mai înalt al conducerii BGS s-a hotărât renunţarea la contractul cu echipa ploieşteană, reprezentanţii acestei mari societăţi de pază care activează la nivel naţional declarându-se nemulţumiţi că sunt împiedicaţi, printr-un astfel de comportament, să îşi exercite atribuţiile contractuale de serviciu.

După BGS, potopul!

Noua firmă aleasă de Petrolul, SC Galant Protect Security SRL, societatea a cărei agenţi de pază nu au fost capabili să îl oprească pe huliganul care a intrat pe teren, în timpul partidei cu Steaua Bucureşti, este înfiinţată în anul 2009, iar obiectul său de activitate îl reprezintă „activităţi de protecţie şi gardă”, capitalul social fiind de numai 250 de lei.

În anul înfiinţării Galant Protect Security a avut o cifră de afaceri de 154.011 lei, potrivit rapoartelor financiare oficiale. În 2010, cifra de afaceri a explodat, ajungând la 2,632,919 lei, performanţa economică fiind obţinut cu un singur salariat, conform informaţiilor publicate de observatorulph.ro.

Firma Galant, cea care a înlocuit BGS, este o societate prahoveană, fiind înregistrată cu sediul social şi primul punct de lucru în oraşul Sinaia. Din 2010, societatea de pază s-a mutat în municipiul Ploieşti, înregistrându-şi aici un nou punct de lucru.

Acţionariatul societăţii se împarte în trei.

Vasile Buzatu, cu domiciliul în Bucureşti, are 40 de părţi sociale din Galant, Cosmin Nedelcu, domiciliat în Ilfov, are alte 40 de procente, iar Costin Pasol deţine restul de 20 la sută din părţile sociale ale Galant.

În lista administratorilor amintim două nume: Ciprian Constantin Păiş şi Paul Budescu.

Sursa foto: gsp.ro

Sursa: http://ignatsebastian.wordpress.com/

Back To Top