Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pompierii prahoveni vor desfășura, joi seară, o simulare a intervenției în cazul producerii unui cutremur puternic care va afecta Ploieștiul. Conform scenariului, echipajele ISU Prahova trebuie să intervină ca și cum seismul ar fi condus la distrugerea și avarierea a numeroase clădiri cu diferite destinații, unități medicale, clădiri de locuit, obiective sociale , precum și întreaga infrastructură (rețele de alimentare cu energie electrică, gaze, sisteme de transport și distribuție carburanți, căi de transport rutiere și feroviare).

 

Conform scenariului, intervenția va avea loc în urma unui cutremur care s-ar fi produs la ora 21.00. Pompierii vor avea în vedere un seism cu magnitudinea de 6,8 grade pe scara Richter, care a condus la distrugerea și avarierea a numeroase clădiri cu diferite destinații, unități medicale, clădiri de locuit, obiective sociale , precum și întreaga infrastructură (rețele de alimentare cu energie electrică, gaze, sisteme de transport și distribuție carburanți, căi de transport rutiere și feroviare).  Din primele informații, cea mai afectată localitate din județ este municipiul Ploiești, unde se estimează un număr mare de clădiri civile prăbușite sau avariate cu zeci de persoane rănite și/sau dispărute, se arată în scenariul după care vor interveni pompierii.

"Din primele informații, cea mai afectată localitate din județ este municipiul Ploiești, unde se estimează un număr mare de clădiri civile prăbușite sau avariate cu zeci de persoane rănite și/sau dispărute. Una dintre construcțiile afectate în urma seismului este mallul AFI Ploiești, care a suferit avarii la instalațiile construcției și au favorizat inițierea a două focare de incendiu,  unul în parcarea subterană a construcției, iar al doilea la etajul I, în zona sălilor de proiecție cinematografică. După încetarea cutremurului, în jurul orei 22.02, se produce un incendiu în parcarea subterană a mall-ului. Toate aceste efecte coroborate cu o eroare la panoul de comandă al instalațiilor de sprinklere, au favorizat extinderea incendiului. Într-un final incendiul a cuprins 20 de autoturisme staționate pe o suprafață de aproximativ 500 m2. În urma incendiului, 10 persoane care se aflau în zona parcării subterane au observat flăcările care se extindeau la o parte din autoturismele staționate și au încercat să evacueze autoturismele. 4 persoane au fost surprinse de incendiu și au suferit arsuri, iar alte 6 au fost rănite grav. De asemenea, în jurul orei 22.04, la etajul 1 al mall-ului un alt incendiu a cuprins o sală de proiecție cinematografică, cu posibilități de extindere la sălile învecinate. La ora izbucnirii incendiului în sala de cinematograf se aflau în jur de 100 de persoane. În acțiunea de evacuare alte 10 persoane au fost surprinse de flăcările fierbinți și fumul dens, având nevoie de îngrijiri medicale", se mai arată în scenariul simulării.

Exercițiul va avea loc joi, începând cu ora 22.00, la centrul comercial Afi Palace Ploiești,acesta fiind organizat pentru pregătirea pompierilor și testarea capacității de reacție, dar și a modulului de organizare și implicare a tuturor structurilor care ar putea interveni la un asemenea eveniment.

Foto ilustrație

Back To Top