Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

muzeul_ceasuluiMuzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova și Muzeul Ceasului ”Nicolae Simache”din Ploiești, organizează în perioada 3-4 noiembrie 2011 cea de-a XIII-a ediție a simpozionului național ”Timpul și Omul”, la care participă peste 60 de specialiști din muzee, institute de cercetare, cadre universitare, restauratori, colecționari și pasionați de orologerie din București, Iași, Sighișoara, Brăila, Galați, Reșița și Brașov.

Deschiderea oficială are loc joi, 03 noiembrie 2011, ora 1100, în sala Auditorium a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, din Ploiești, str. Toma Caragiu, nr. 10, unde dr. Georgeta Filitti va susține conferința cu tema ”Repere din istoria orologeriei”.

Invitat special în cadrul simpozionului, va fi domnul Thierry Lambin, din Belgia, care va susține o comunicare ce va avea ca subiect înființarea unei școli de orologerie în municipiul Ploiești, similară celei de la Namur.

Back To Top