Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pumnIeri după amiază, Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3, au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat din Vâlcăneşti a fost agresat de mai multe persoane necunoscute.

Bărbatul respectiv a fost transportat la Spitalului Judeţean Ploieşti, pentru a primi îngrijiri medicale. La domiciliul acestuia a fost găsită concubina lui, care a declarat că a fost agresată fizic şi ameninţată de către concubinul său.

Ea a relatat poliţiştilor că F. Ştefan a lovit-o fără motiv cu pumnii şi picioarele, după care a înjunghiat-o cu un cuţit pe care acesta obişnuia să-l poarte asupra lui.

Şi ea a fost transportată la spital, unde a rămas internată la secţia chirurgie, iar medicul legist a concluzionat că viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

În ceea ce-l priveşte pe concubin, a rezultat că acesta nu fusese de fapt agresat de nimeni : el a declarat ulterior că după ce şi-a agresat concubina, s-a împiedicat şi a căzut deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate, lovindu-se în zona feţei.

Faţă de F. Ştefan, cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi ameninţare.

Back To Top