Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia-echipaj-autoŞi acest sfârşit de săptămână a fost unul plin pentru poliţiştii prahoveni care, pe lângă acţiunile punctuale organizate, au întreprins şi activităţi de creştere a siguranţei publice, de prevenire şi combatere a cauzelor generatoare de evenimente rutiere, în aceste activităţi fiind angrenate forţe suplimentare.

Acţiunile au vizat cu precădere zonele în care se organizează târguri săptămânale sau sunt pretabile la comiterea de fapte antisociale.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1.895 sancţiuni contravenţionale. Totodată, a fost constatată săvârşirea a 20 infracţiuni, 11 din ele fiind constatate în flagrant.

Ca de obicei, principalele abateri au fost constatate în domeniul rutier, în acest sens fiind aplicate 1.682 de sancţiuni contravenţionale. Totodată au fost reţinute 52 de permise de conducere şi 16 de certificate de înmatriculare auto.

Back To Top