Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adrian_dobre1Adrian Dobre, prefectul judeţului Prahova, a declarat că, sub coordonarea instituţiei pe care o conduce, împreună cu IJP Prahova şi cu alte structuri abilitate, monitorizează îndeaproape situaţiile legate de afectarea mediului înconjurător, în urma activităţilor de exploatare ale balastierelor aflate în imediata vecinătate a municipiului Ploieşti.

Comisarul Bogdan Despescu, șeful poliţiei judeţene, a completat declaraţia prefectului, informând că, în ultima perioadă, s-au înregistrat dosare penale legate de activitatea balastierelor ilegale, despre care presa locală a scris în nenumărate rânduri.

Prefectul judeţul Prahova s-a deplasat în zona afectată de activitatea de exploatare, zonă în care o firmă din domeniu şi-a anunţat intenţia de a înfiinţa, la sfârşitul exploatării unei balastiere, o amenajare piscicolă cu ajutorul accesării de fonduri europene.

„Mi-am exprimat ferm părerea în legătură cu această situaţie, explicându-le reprezentanţilor societăţii că este imposibil să acceseze fonduri europene pe această temă, pentru că bugetul alocat de Uniunea Europeană pentru astfel de investiţii s-a epuizat deja, cu alte proiecte care chiar depăşesc resursele de finanţare. Vreau să vin încă odată cu rugămintea adresată presei pentru a ne aduce la cunoştinţă orice fel de problemă legată de acest subiect, pentru că, aşa cum aţi văzut, măsuri s-au luat tot timpul”, a declarat Adrian Dobre, prefectul Judeţului Prahova.

Back To Top