Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

penitenciar_targsorLa Penitenciarul Târgşor, în cadrul proiectului „Economia socială – o nouă provocare în inserţia pe piaţa muncii a deţinuţilor”, proiect ce vizează dezvoltarea mecanismelor şi instrumentelor de economie socială în vederea creşterii şanselor de inserţie pe piaţa muncii, s-au desfăşurat şi finalizat cursurile de calificare în meseria de brutar şi legumicultor. Proiectul este implementat de Centrul Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană (C.R.E.D.U) având ca parteneri Penitenciarul Târgşor, Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti şi Penitenciarul Brăila.

La cursurile de calificare profesională au participat 28 de persoane private de libertate de gen feminin, persoane care au dorit să se implice activ în procesul lor de reintegrare socială.

În data de 15 noiembrie 2011, s-a desfăşurat, într-un cadru festiv,  ceremonia de înmânare a certificatelor de calificare profesională celor 28 de participante. La eveniment au participat persoane private de libertate, reprezentanţi ai asociaţiei C.R.E.D.U şi angajaţi ai penitenciarului.

În cadrul aceluiaşi proiect, a fost inaugurată în această toamnă o brutărie, care funcţionează, în cadrul Penitenciarului Târgşor, ca atelier de practică pentru cursanţi.

Prin desfăşurarea unor astfel de activităţi, sistemul penitenciar în parteneriat cu societate civilă, doreşte să confere semnificaţie educativă pedepsei privative de libertate şi să contribuie la crearea premiselor unei reale reintegrări sociale a persoanelor care părăsesc penitenciarul.

Sursa: Birou de comunicare Penitenciar Târgșor

Back To Top