Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

american_internationa_school_1Până nu demult, satul Berceni, o localitate săracă din judeţul Prahova, era necunoscut pentru cei mai mulţi dintre membrii comunităţii Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti (AISB). Situaţia s-a schimbat în momentul în care Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti a luat decizia de a susţine organizaţia Second Chance care îşi propune să le ofere locuitorilor din Berceni o şansă mai bună şi speranţă. Contribuţia cu produse alimentare din partea Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti ajută la îndeplinirea acestui obiectiv.

Acţiunea de strângere de alimente pentru locuitorii din Berceni a devenit o tradiţie a Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti. Evenimentul din acest an a fost legat de altă acţiune tradiţională a şcolii, Festivalul Recoltei, un eveniment marcat de spiritul dărniciei faţă de cei care au nevoie de sprijin”, spune Janice Myles, coordonatorul  programelor de servicii pentru comunitate al şcolii elementare.

Elevii au fost încurajaţi să aducă produse alimentare care să fie împărţite locuitorilor din Berceni. În fiecare clasă au fost amplasate “barometre de colectare” concepute de elevi pentru a consemna cantitatea de alimente strânse. La final, un număr impresionant de 6000 de produse au fost colectate de la elevii şcolii primare şi secundare. Peste 1000 de oameni vor beneficia de aceste produse.

Meritul pentru succesul acestei iniţiative aparţine în mare măsura consiliului de elevi ai Şcolii Elementare şi membrilor clubului extra-curicular Roots and Shoots care au organizat şi supravegheat întreaga operaţiune. Elevii au avut oportunitatea de a aduce o reală contribuţie la îmbunătăţirea vieţii oamenilor din localitatea Berceni. Ei s-au implicat activ în promovarea acţiunii prin producerea de materiale informative şi încurajarea altor elevi să participe la acţiunea de strângere de produse. Unii dinte ei au organizat licitaţii cu prăjituri de vânzare pentru a strânge fonduri, iar alţii şi-au donat banii de buzunar.

american_internationa_school_2Organizaţia Second Chance organizează în fiecare an o masă de Crăciun pentru locuitorii din Berceni. În cadrul acestui eveniment, 1000 de oameni primesc o masă caldă şi, de asemenea, o plasă de alimente donate de elevii Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti. Copiii din sat primesc jucării şi dulciuri. De asemenea, se organizează şi un spectacol cu această ocazie. “Anul acesta, elevii şcolii au pregătit şi felicitări lucrate manual pe care le vor oferi locuitorilor din Berceni”, adaugă Janice Myles.

Back To Top