Categorie: Actual

Apa Nova Ploiești va opri alimentarea cu apă potabilă a mai multor consumatori din Ploiești, pe fondul unor lucrări la rețeaua de distribuție.

 

Comunicatul Apa Nova Ploiești

"Miercuri, 17 iulie, APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 09.00 – 11.00, pe străzile:

- Râfov (nr. 53 - 121 şi 10 - 72), Pieţii, Lanului, Izlazului, Traian Săvulescu, Atelierului, Trenului, Târgului şi Uzinei, în cadrul operaţiunii de cuplare a noilor conducte de apă de pe străzile Pieţii, Trenului şi Atelierului la reţeaua de distribuţie a apei potabile din zonă;

- Dorului şi Acarului (nr. 2A), în cadrul operaţiunii de înlocuire a branşamentului de apă de pe strada Dorului nr. 24.

Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil)".

Back To Top