Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dan_andronicConsultantul a intrat, alături de Bobby Păunescu şi Claudiu Şerban, în acţionariatul societăţii care editează cotidianul naţional Evenimentul Zilei, dar şi alte titluri deţinute în portofoliu de societate.

Paginademedia.ro a anunţat marţi, în exclusivitate, intrarea consultantului în acţionariat.

Tot www.paginademedia.ro preia ştirea prezentată ieri de www.hotnews.ro în care este anunţată, oficial, tranzacţionarea acţiunilor.

Dan Andronic nu a precizat ce pachet de acțiuni preia, limitându-se să spună că tranzacția va fi încheiată în momentul în care vor fi făcute modificările la Registrul Comerțului și că Bobby Păunescu și Claudiu Șerban rămân acționari.

Paginademedia.ro : Claudiu Șerban are în prezent 10% din Editura Evenimentul zilei și Capital. Rămâne acționar în planul cu noul partener?

Bobby Păunescu: Rămâne acționar și va avea aceeași poziție (director general n. Red).

Paginademedia.ro: Cât ați pierdut la Evenimentul zilei, de când ați luat ziarul?

Bobby Păunescu: Eu nu consider că am pierdut, ci că am investit. Consider în continuare că este o oportunitate. Până acum, cred că am investit două milioane de euro.

Pot spune că, atunci când le-am luat, Evenimentul zilei și Capital erau pe pierdere. Acum, Capital a trecut pe profit, iar EVZ și-a diminuat pierderile cu 80%.

Integral pe www.paginademedia.ro

Sursa foto: www.comunicatemedia.ro

Back To Top