Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

România este împărţită între furtuni violente şi temperaturi sufocante. Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că, în următoarele zile, ne aşteptăm la temperaturi de până la 35 de grade Celsius, în mare parte din ţară. În partea de vest, canicula va fi urmată de vijelii, ANM anunţând duminică un cod portocaliu şi un cod galben, care vizează 12 judeţe şi s-ar putea extinde.

 

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, în judeţele Bihor, Alba, Arad, Timişoara, Hunedoara, Vâlcea şi Olt, precum şi în zonele montane, vor fi vijelii, descărcări electrice, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi, pe arii restrânse, grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20 - 30 l/mp şi, izolat, 40 l/mp. Astfel de fenomene, dar pe suprafeţe mai restrânse şi în intervale scurte de timp, se vor semnala şi în restul teritoriului, precizează ANM. Local în zonele de câmpie şi podiş, în după-amiaza zilei de duminică, 28 iulie, va fi caniculă, disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, avertizează ANM.

ANM a emis şi un cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi însemnate de apă, valabil în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj şi Dolj, în perioada 28 iulie, ora 18:00 - 29 iulie, ora 06:00. Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj şi Dolj, vor fi perioade cu averse torenţiale, intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 70 - 80 km/h, frecvente descărcări electrice şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 35 - 40 l/mp şi, izolat, 50...60 l/mp.

În tot acest timp, pentru jumătatea de est a ţării, meteorologii anunţă o perioadă extrem de călduroasă, cu temperaturi care pe alocuri depăşesc 34 de grade Celsius.

Back To Top