Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pumnLa data de 20 noiembrie, în jurul orei 4.20, B. Daniela, a sesizat Poliţia Oraşului Băicoi prin apelul de urgenţă “112” asupra faptului că a fost şicanată în trafic în timp ce se deplasa pe D.N. 1, către Ploieşti. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei oraşului Băicoi, care a constatat că în zona indicată se aflau staţionate pe partea carosabilă două autoturisme şi patru persoane: trei bărbaţi şi apelanta.

Întrucât bărbaţii prezentau urme ale unei agresiuni, au fost transportaţi la spital cu o ambulanţă, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările au fost demarate în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind stabilit faptul că în seara respectivă, persoanele menţionate avuseseră un conflict la o discotecă din comuna Scorţeni.

În jurul orei 4.00, când a plecat către domiciliu, apelanta a constatat că este urmărită pe D.N. 1 de un autoturism care o şicana în trafic.

Femeia a oprit şi a mers la autoturismul respectiv, observând că acesta era condus de bărbatul cu care avusese anterior conflictul la discotecă. În aceste împrejurări, între cei trei bărbaţi a izbucnit o altercaţie soldată cu rănirea lor şi avarierea autoturismului condus de P. Mihai.

Cercetările sunt continuate în vederea luării măsurilor legale.

Back To Top