Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Românii interesaţi de instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea energiei electrice pot obţine finanţare nerambursabilă de la Ministerul Mediului, prin Administraţia Fondului de Mediu. Sesiunea de depunere a proiectelor dedicată persoanelor fizice se deschide săptămâna viitoare.

 

Într-un anunţ publicat sâmbătă, fostul ministru al Mediului, deputatul prahovean Graţiela Gavrilescu, le aminteşte celor interesaţi că de marţi pot fi depuse dosarele în cadrul programului "Casa Verde Fotovoltaice".

"Marți, 10.09.a.c., ora 10.00, se deschide Sesiunea de înscriere a solicitanţilor persoane fizice, în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională. Este vorba despre CASA VERDE FOTOVOLTAICE, noutate sută la sută, pe care am reușit să îl lansez, un program de finanțare prin AFM pentru care, ca ministru al Mediului, am luptat mult pentru a putea fi pus în operă. Vă invit să îl accesați! Veți beneficia de energie verde și veți deveni și mici producători de energie electrică! Succes!", a scris Graţiela Gavrilescu pe pagina oficială de Facebook.

Back To Top