Categorie: Actual

prostituate1În ultima săptămână, Poliţia Municipiului Ploieşti a desfăşurat mai multe acţiuni pentru stoparea fenomenului cerşetoriei şi prostituţiei, manifestări în cadrul cărora poate fi inclusă şi prezenţa copiilor străzii, a spălătorilor de parbrize şi vânzătorilor ambulanţi care oferă spre vânzare diferite bunuri pe perioada staţionării autoturismelor la semafor.

Un alt aspect urmărit a fost depistarea şi sancţionarea conducătorilor atelajelor hipo care circulă pe străzile din municipiu, unde circulaţia este interzisă pentru astfel de vehicule.

În urma celor 5 acţiuni desfăşurate au fost obţinute următoarele rezultate:

- sancţiuni aplicate pentru cerşetorie, „parbrizari”şi prostituţie = 40

- sancţiuni comercianţi ambulanţi = 30

- căruţaşi sancţionaţi = 20

- total sancţiuni aplicate = 204, în valoare de 76.234 lei.

În acelaşi interval, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au organizat şi executat  5 acţiuni pe raza municipiului Ploieşti, pentru combaterea neregulilor din domeniul circulaţiei rutiere, avându-se în vedere inclusiv vehiculelor cu tracţiune animală cu impact negativ asupra securităţii rutiere, care pot obstrucţiona  traficului auto şi pot constitui pericol pentru participanţii la trafic.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 415 de sancţiuni contravenţionale, totodată fiind reţinute 38 de permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare auto.

Sursa: IPJ Prahova

Back To Top