Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii derulează, miercuri, 59 de percheziții, în București și 36 de județe, la sediul social și punctele de lucru ale unei societăți ai cărei reprezentanți ar fi instalat și utilizat programe de calculator fără licență.

 

Descinderile sunt efectuate de polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție. Perchezițiile se derulează în București și în județele Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

IGPR a anunțat că în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă. "Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate «Activități de jocuri de noroc și de pariuri» ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor", au mai precizat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române.

Cinci persoane vor fi aduse la sediul Parchetului General, cu mandat, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

La descinderile care au loc miercuri, în acest dosar, participă și polițiști din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, al Institutului Național de Criminalistică, precum și polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul inspectoratelor de poliție județene din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

Back To Top