Categorie: Actual

pedofil_frumuzacheMarius Costin Frumuzache, pedofilul care a îngrozit Ploieștiul după ce a violat o fetiță de 10 ani din cartierul Malu Roșu, a fost condamnat, ieri, la 16 ani de închisoare. Decizia aparține Tribunalului Prahova.

Un viol, două tentative de viol şi trei infracţiuni de violare de domiciliu – pentru aceste fapte, magistraţii Tribunalului Prahova l-au condamnat pe Marius Frumuzache, pedofilul din Ploiești, la o pedeapsă de 16 ani de închisoare.

Potrivit www.observatorulph.ro, cazul pedofilului Marius Costin Frumuzache nu este închis. Din procesul finalizat ieri sunt disjunse alte două dosare: unul civil care va avea primul termen pe data de 17 ianuarie 2011, și altul penal, instrumentat de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, în care pedofilul a fost trimis în judecată pentru pornografie infantilă deoarece, la perchezițiile efectuate la domiciliul acestuia, oamenii legii au găsit sute de fotografii și câteva filme cu minore în ipostaze obscene.

Back To Top