Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ieri erau viitori agenți de poliție, astăzi sunt cercetați penal! Doi elevi ai Școlii de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au intrat pe mâna anchetatorilor după ce asupra lor au fost găsite substanțe cu efecte psiho-active.

 

Din datele furnizate de IJP Prahova, cu privire la acest caz, se pare că doi elevi ai Școlii de Poliție de la Câmpina ar fi atras atenția prin comportamentul lor deviant, ce părea determinat de consumul de substanțe cu efecte psiho-active. Conducerea unității de învățământ a sesizat Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești.

"Având în vedere aspectele semnalate, la data de 01.10.2019, lucrătorii B.C.C.O. Ploiești, împreună cu cadrele Școlii de Agenți de Poliție «Vasile Lascăr» Câmpina, au procedat la efectuarea de activități specifice, ocazie cu care au fost depistate și ridicate de la doi elevi mai multe pliculețe din material plastic transparent, cu urme de substanțe, o bancnotă rulată și două tubulețe cu urme de substanță, o țigaretă confecționată artizanal, ce conține materie vegetală cu aspect de canabis, precum și o altă cantitate de materie vegetală, cu aspect de canabis (sub 0,2 grame)", a precizat IJP Prahova.

În cauză, a fost sesizată Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Totodată, pe linie disciplinară, împotriva celor doi au fost luate măsuri. Ei și-au pierdut deja calitatea de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

Back To Top