Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

asociatie_copii_dizabilitati_1Asociaţia Idei pentru Viitor a organizat în perioada 24.11.2011– 27.11.2011, la Azuga, conferinţa finală a proiectului ‘’O şansa în educaţie pentru preşcolari şi elevi cu dizabilităţi’’.

În cadrul evenimentului au fost prezentate obiectivele şi rezultatele proiectului, dar şi exemple concrete de lucru cu elevii în domeniul incluziunii educaţionale şi, implicit, sociale.

„Mulţi dintre aceşti copii simt că nu au un loc al lor şi că nu se pot potrivi cu ceea ce noi numim criterii ale societăţii. Nu li se oferă o şansă, pentru a-şi creea propriul lor destin. Trebuie să înţelegem că ei nu sunt o categorie;  sunt persoane ca şi noi, iar problema este că avem tot timpul tendinţa să-i catalogăm. În fapt, datoria noastră morală este de a le oferi o şansă în viaţă”, a declarat Constantin Cernat, managerul proiectului.

Alături de copiii cu dizabilităţi, la eveniment au participat profesori-educatori şi formatori, care şi-au exprimat susţinerea pentru continuarea acestui demers. Timp de două zile au fost organizate o serie de ateliere de lucru, în cadrul cărora au fost folosite metode menite să integreze copiii cu dificultăţi de adaptare în şcoală, prin stimularea creativităţii şi a inventivităţii .

“Am învăţat de la ei să ne bucurăm de lucrurile simple, pe lângă care trecem zi de zi  fără să le observăm. De fapt, noi suntem cei care trebuie să ne schimbăm atitudinea faţă de ei şi nu invers”, a declarat  Laura Gunesch, formator CJRAE Constanţa

asociatie_copii_dizabilitati_2“Pe tot parcursul proiectului ne-am apropiat foarte mult de copii şi am văzut modul în care au evoluat şi felul în care se bucură de fiecare moment în care socializează”, a declarat Laura Anghel, actriţă la teatrul Nottara.

Conferinţa a fost încheiată de copiii din trupa de teatru de „Mezzetino”, conduşi de actriţa Magda Condurache, care au prezentat un program de colinde şi o piesă de teatru interactivă.

„Ne-am dorit să fim alături de aceşti copii şi să le aducem un strop de bucurie în suflet, a declarat coordonatoarea trupei de teatru.

Proiectul ‘’O şansă în educaţie pentru preşcolari şi elevi cu dizabilităţi’’, ID POSDRU/23/2.2/G/33893, este cofinanţat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN - Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Back To Top