Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ploieştiul va găzdui, la finalul acestei săptămâni, o inedită competiţie automobilistică. La Parcul Municipal Vest se va derula o etapă din cadrul Campionatului Naţional Klausenburg Retro Racing, competiţie de automobilism care se bucură de o mare popularitate, în special în rândul iubitorilor maşinilor de epocă. Înainte de concursul de duminică, maşinile vor fi expuse sâmbătă, timp de câteva ore, pe Bulevardul Indenendenţei, urmând ca în intervalul respectiv traficul rutier să fie restricţionat pe această arteră de circulaţie.

Astfel, în intervalul orar 14:00 - 22:00, se va întrerupe circulaţia autovehiculelor pe Bulevardul Independenţei, de la statuia lui Radu Stanian şi până la Gara de Sud, a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat transmis joi. În consecinţă, autobuzele vor circula pe sensul Centru - Sud pe strada Bobâlna, efectuând staţiile ”Pelican” şi ”Liceul de Artă Carmen Sylva”. Pe sensul Sud - Centru, mijloacele de transport în comun vor circula pe strada Democraţiei şi vor opri în staţiile ”13 Decembrie”, ”Covurlui” şi ”Muzeul de Istorie”, au mai transmis autorităţile ploieştene.

Traseele troleibuzelor 44 şi 202 vor fi scurtate la Hale Coreco, iar legătura între Centru şi Gara de Sud se va face cu ajutorul celorlalte trasee cu parcurs în zonă. În locul stației ”Coreco Sud”, traseele autobuzelor 1, 2, 30, 32 vor efectua stația ”Gara Sud” din fața P.T.T.R. Sud, comună cu cea a tramvaiului 101.

Back To Top