Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Premiul "Cel mai bun pădurar" merge, anul acesta, la un angajat al Direcţiei Silvice Prahova, a anunțat Regia Națională a Pădurilor - Romsilva.

 

48 de pădurari au concurat pentru titlul de ,,Cel mai bun pădurar" la etapa naţională a concursului profesional găzduit de Direcţia Silvică Argeş, la Vidraru, pe 9 și 10 octombrie. Concurenții au fost câştigătorii etapelor judeţene organizate de cele 41 de direcţii silvice din subordinea Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, 3 pădurari de la Agenţia "Moldsilva" din Republica Moldova, trei pădurari de la Asociaţia Administratorilor de Păduri şi un pădurar de la Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Silvicultură "Marin Drăcea".

Această competiţie profesională are o lungă tradiţie în silvicultură fiind organizată de către Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva şi Federaţia Sindicatelor din Silvicultură SILVA în conformitate cu Programul de formare profesională a salariaţilor şi cu Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului profesional "Cel mai bun pădurar". În finală, concurenții trebuie să participe la cinci probe:

- proba teoretică, sub forma unui test grilă cu 30 de întrebări, din principalele domenii de activitate specifice meseriei de pădurar;

- recunoaşterea speciilor de arbori şi arbuşti forestieri după seminţe, frunze şi puieţi, a speciilor de vânat, precum şi a principalelor specii de dăunători ai pădurilor;

- sortarea şi determinarea volumului buştenilor prin măsurători şi calcule matematice specifice;

- întocmirea unui act de contravenţie/infracţiune şi a unui proces verbal de reţinere, în vederea confiscării, a materialului lemnos, cu provenienţă ilegală;

- utilizarea aplicaţiei SUMAL prin simularea introducerii datelor în sistemul integrat de urmărire a trasabilităţii lemnului.

"Câştigătorul concursului «Cel mai bun pădurar» ediţia 2019 este reprezentantul Direcţiei Silvice Prahova, pădurarul Nicolae Ilie. Pe locul II s-a clasat reprezentantul Direcţiei Silvice Harghita, pădurarul Ilie Stan, iar pe locul III, pădurarul Cătălin Laurenţiu Chirilă, de la Direcţia Silvică Galaţi. Câştigătorii primelor trei locuri au primit diplome de mulţumire din partea conducerii executive a Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva şi a conducerii Federaţiei Sindicatelor din Silvicultură SILVA şi premii în obiecte oferite de sponsorii tradiţionali ai concursului", au anunțat reprezentanții Romsilva.

Back To Top