Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  1. evaziune_fiscalaLucrătorii Biroului 3 l-au depistat în flagrant pe N. Victor care care comercializa ţigarete fără timbru, producţie Republica Moldova. În incinta magazinului amenajat lângă locuinţa acestuia, poliţiştii au mai găsit 101 pachete de ţigări disferite mărci, provenite din Republica Moldova, pe care le oferea spre comercializare.

Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.

Cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială din Comarnic, a fost constatat faptul că administratorul societăţii respective nu fiscalizează toate veniturile obţinute, fapt pentru care a fost sancţionat cu amendă, fiind ridicată în vederea confiscării suma de 320 lei reprezentând venituri nefiscalizate.

Totodată s-a stabilit că administratorul societăţii obişnuieşte să se aprovizioneze cu marfă de la diverşi furnizori, indicându-le acestora o firmă fără activitate, aparţinând unei cunoştinţe. Această modalitate este folosită pentru a evita înregistrarea cu marfă şi pentru a avea posibilitatea comercializării ulterioare fără a fiscaliza şi evidenţia veniturile.

În acest sens în cadrul societăţii au fost identificate mai multe facturi care atestă achiziţionarea de marfă în acest scop.

Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Sursa IPJ Prahova

Back To Top