Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Poliția Prahova a fost alertată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, referitor la dispariția unui copil de 13 ani care a dispărut, aseară, de la locuința unei rude din Ploiești.

 

Petrișor Pavel are 13 ani și este din Tecuc, dar se afla în vizită, la o rudă, în Ploiești. Băiatul ar fi plecat de la domiciliul persoanei respective sâmbăă, în jurul orei 18.30, și nu a mai revenit. Azi-noapte, familia a alertat Poliția.

Băiatul are 1,45 metri înălțime, aproximativ 56 de kilograme, ten măsliniu, păr negru tuns scurt, ochi verzi, iar ca semne particulare prezintă o aluniță pe obrazul stâng și pete pe frunte.

La momentul plecării, adolescentul purta pantaloni de trening de culoare neagră cu două dungi de culoare roșie pe lateral, având aplicată inscripția “Suprem”, un tricou alb și era încălțat cu teniși de culoare roșu cu alb.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Update - Băiatul a fost găsit duminică dimineață, la Tecuci. Acesta nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni, a anunțat IJP Prahova.

Foto: IJP Prahova

Back To Top