Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rtvRTV, respectiv Răitaru TV a devenit, începând de astăzi, România TV. www.reportervirtual.ro scrie că în ședința de astăzi a CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului) a fost aprobată schimbarea denumirii televiziunii RTV în România TV. Solicitatea a venit din partea societății Ridzone Computers SRL, al cărei acţionar majoritar este Sebastian Ghiţă, prin RTV Satellite Net SRL.

„Această modificare va mai rezolva din problemele în litigiu”, a declarat Răsvan Popescu, preşedintele CNA, făcând referire la faptul că marca RTV a fost revendicată atât de societatea Realitatea Media SA, proprietara Realitatea TV, cât şi de Ridzone Computers SRL.

Cine mai foloseşte numele România TV

Pe internet există o platformă „romania.tv” deţinută de societatea braşoveană Iggh Group, ce mai deţine în portofoliu plafar.ro şi pescarul.ro.

De asemenea, romania.eu este deţinută de Guvernul României, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Back To Top