Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Situaţie bizară la Hipodromul Ploieşti! Mai mulţi cai cazaţi în complexul hipic administrat de Clubul Sportiv Municipal s-au îmbolnăvit, ceea ce a făcut imposibilă participarea lor la antrenamente şi la reuniunea care era programată sâmbătă. CSM Ploieşti a anunţat oficial că toate cursele care ar fi trebuit să aibă loc pe 26 octombrie vor fi reprogramate.

 

Potrivit reprezentanţilor CSM, caii, aproape toţi, suferă de o viroză.

"Conducerea Complexului Hipodrom Ploieşti a luat decizia amânării cu o săptămână a reuniunii ce ar fi trebuit să se ţină sâmbătă, 26 octombrie, având ca principal eveniment «Criteriul de fond». Susţinută şi de majoritatea proprietarilor şi a driverilor, măsura a fost luată în contextul în care mare parte din efectivul de cai de pe hipodrom prezintă semnele unei viroze, motiv pentru care antrenamentele nu s-au putut desfăşura la parametrii obişnuiţi, în perspectiva participării la cursele oficiale. Drept urmare, în speranţa că lucrurile vor reintra în normal în următoarele zile şi caii vor putea reveni la antrenamente, reuniunea va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie 2019", se arată într-un comunicat publicat pe pagina de internet a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti.

Back To Top