Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

George Boran, absolventul din promoția 2019 care și-a dat demisia la 20 de zile după încadrarea la IJP Prahova, a anunțat că vrea să plece în Spania.

 

Mesajul transmis de acesta, prin intermediul unui sindicat al polițiștilor, a fost citit de o țară întreagă. Tânărul a povestit ce a avut de îndurat la Școala de Poliție din Cluj, unde s-a pregătit timp de un an, dar și odată angajat în cadrul IJP Prahova, unde și-a depus demisia, după mai puțin de trei săptămâni (VEZI DETALII).

"Planul meu e să mă întorc în Spania, unde am locuit 15 ani, să îmi iau cetățenia și să dau acolo la poliție, sunt mult mai bune condițiile, acolo sunt respectați oamenii și drepturile lor", a declarat George Boran pentru Digi 24.

Acesta a spus că l-a revoltat faptul că nu avea echipament corespunzător și era nevoit să intervină cu mâinile goale, constatând că-și pune viața în pericol. De altfel, mesajul pe care l-a transmis zilele trecute se încheie categoric: "PÂNĂ CÂND? Până când trebuie umiliți polițiștii? Până când să iasă în stradă cu pieptul dezvelit şi cu centura goală pentru că «nu sunt» bani de echipament? Doresc să văd măcar pentru colegii care au rămas în «afacerea voastră» o schimbare în bine, fiindcă pentru mine nu va fi, pe mine de astăzi m-ați pierdut... nu am de gând să mai îmi risc viața pentru voi..."

Back To Top