Categorie: Actual

violO femeie din Călineşti, s-a prezentat ieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpina, şi a reclamat faptul că în cursul anului 2011, fiica sa în vârstă de 12 ani a fost constrânsă în mod repetat să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat de 64 ani şi nepotul acestuia în vârstă de 17 ani.

Reclamanta a relatat că l-a cunoscut pe G. Dan, în vârstă de 64 de ani, în cursul anului 2010, când acesta a fost găzduit la domiciliul părinţilor săi.

Pe perioada vacanţelor şcolare din anul 2011, cu consimţământul părinţilor, minora a locuit la domiciliul lui G. Dan, din municipiul Câmpina, interval în care ar fi fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale cu bărbatul, şi cu nepotul acestuia, în vârstă de 17 ani.

Părinţii fetei susţin că au aflat despre comiterea faptei în cursul lunii octombrie 2011, dar G. Dan nu a recunoscut că a întreţinut raporturi sexuale cu minora. Ei susţin că au sesizat cu întârziere poliţia, întrucât nu au avut bani pentru efectuarea unui control ginecologic şi au încercat să „rezolve” pe cale amiabilă situaţia.

Minora a fost condusă la Spitalul Municipal Câmpina, secţia Ginecologie unde s-a stabilit că nu este însărcinată, iar pe corpul acesteia nu au fost identificate urme de violenţă.

În continuare, în funcţie de concluziile medico-legale, cercetările vor fi efectuate pentru lămurirea situaţiei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol 

Back To Top