Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

IJP Prahova a anunțat că a deschis dosar penal și a demarat cercetări și prin Biroul Control Intern, după ce în spațiul public au apărut imagini în care un bărbat este surprins furându-i țigările unui polițist aflat în misiune.

 

Incidentul s-a petrecut pe 3 noiembrie, la Florești, potrivit IJP Prahova. Echipajul de Poliție din imagini se deplasase la locul respectiv în urma unui incident care fusese reclamat prin Dispeceratul 112.

În timp ce polițiștii completează un proces verbal, un individ se apropie de unul dintre agenți i îi fură din buzunar pachetul de țigări, împărțind apoi "prada" cu alte persoane care se aflau acolo. Totul a fost filmat, iar înregistrarea a fost publicată de jurnaliștii de la Incomod.

Filmarea poate fi văzută aici.

"Este vorba despre intervenția unui echipaj de Poliție la un eveniment sesizat prin Dispeceratul 112, în seara zilei de 3 noiembrie. În urma vizionarii imaginilor, ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul ca o persoană ar fi sustras din buzunarul unui polițist un pachet de țigări, fiind efectuate cercetări pentru furt calificat. De asemenea, conducerea Inspectoratului a dispus verificări cu privire la modul de intervenție al polițiștilor la eveniment, prin intermediul Biroului Control Intern, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecință", a anunțat, marți dimineață, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Imagini: Ziarul Incomod

Back To Top