Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Înalta Curte de Casație și Justiție a judecat, miercuri, un nou termen în dosarul lui Sebastian Ghiță, fost deputat PSD, și Iulian Bădescu, fost primar al Ploieștiului. Magistrații au decis rejudecarea cauzei, desființarea soluției de achitare date de instanța de fond și respingerea cererii de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

 

Instanța Supremă a decis, miercuri, ca dosarul în care sunt judecați fostul deputat PSD Sebastian Ghiță și fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, să fie rejudecat, a anunțat Mediafax. Decizia este definitivă. Hotărârea de astăzi a Înaltei Curți de Casație și Justiție desființează  soluția dată de instanța de fond, prin care cei doi erau achitați.

Sursa citată explică și că această hotărâre este consecința hotărârii Curții Constituționale privind completurile specializate. CCR a stabilit că există un conflict între Parlament și Înalta Curte și că vor fi rejudecate dosarele de la Înalta Curte de Casație și Justiție, soluţionate în prima instanţă înaintea deciziei ÎCCJ din 23 ianuarie 2019 privind compunerea completurilor de judecată, în măsura în care nu au devenit definitive.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au mai decis să respingă, ca inadmisibilă, cererea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), mai scrie sursa citată.

"În cursul anului 2013, inculpatul Bădescu Iulian, în calitate de primar al municipiului Ploiești și ordonator principal de credite, cu încălcarea prevederilor legale, la instigarea inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian, a acordat unui club sportiv, susținut de acesta din urmă, o finanțare nerambursabilă suplimentară de la bugetul local, în sumă de 1.500.000 lei, ce constituie atât prejudiciu adus unității administrativ teritoriale, cât și un folos necuvenit, obținut de asociația respectivă. Această finanțare a avut loc în contextul unei selecții de proiecte privind programul «Promovarea sportului de performanță», organizată, în baza legii privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, de către Clubul Sportiv Municipal Ploiești (instituție aflată sub autoritatea Consiliului Local Ploiești).

Pentru alocarea sumei respective de bani, inculpatul Bădescu Iulian a pretins și primit de la inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian, prin intermediul unei societăți comerciale controlate de acesta din urmă, un imobil (casă de locuit) situată în municipiul Ploiești, în valoare de 1.041.600 lei, sumă din care Bădescu Iulian a suportat personal doar 124.000 lei.

Pentru a nu exista suspiciuni cu privire la modul fraudulos de dobândire, imobilul respectiv a făcut obiectul unei pretinse promisiuni bilaterale de vânzare cumpărare, încheiată în luna august 2013, între două firme controlate de cei doi inculpați.

În perioada septembrie 2013 – ianuarie 2014, inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian a disimulat adevărata natură a provenienței imobilului, prin efectuarea unor plăți (reprezentând cesionarea fictivă a unei mărci înregistrate la OSIM) din contul unei firme controlate de acesta, către o societate administrată în fapt de inculpatul Bădescu Iulian.

Ulterior, această sumă de bani a fost transferată de inculpatul Bădescu Iulian către o altă societate controlată de inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian, justificându-se astfel plata contravalorii imobilului dat cu titlu de mită", arătau procurorii DNA, în rechizitoriul întocmit în acest caz, la trimiterea în judecată a celor doi, din iulie 2015.

Soluția de achitare a fost pronunțată de prima instanță în septembrie 2017.

Back To Top