Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Peste 2.000 de români din diaspora care au ales să voteze prin corespondenţă la aceste alegeri prezidenţiale au înţeles greşit instrucţiunile şi au votat din greşeală şi pentru alegerile din 10 noiembrie şi pentru cele din 24 noiembrie, riscând ca buletinele lor pentru turul II să fie anulate în situaţia în care candidatul ales n-ar ajunge aici.

 

Autoritatea Electorală Permanentă a explicat că a trimis ambele seturi de buletine de la bun început, pe motiv că n-ar fi fost timp pentru expedierea ulterioară a celor de la turul II şi primirea lor înapoi, dar dând asigurări că explicaţiile oferite în plicuri au fost suficient de clare. Purtătorul de cuvânt al AEP, Anamaria Revnic-Călugăriţa, a declarat vineri, pentru Agerpres, că au fost înregistrate 2.000 plicuri cu voturi prin corespondenţă pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, care vor fi desigilate în seara zilei de 24 noiembrie. „Au fost primite şi înregistrate 2.000 de plicuri cu voturi prin corespondenţă pentru turul doi, ele vor fi desigilate abia în seara zilei de 24 noiembrie, după ora 21,00. În cazul în care pe buletinul de vot opţiunea pe care a selectat-o alegătorul nu se regăseşte în turul doi, adică candidatul selectat nu se regăseşte între cei doi candidaţi care participă la turul al doilea, votul va fi anulat, este considerat nul”, a spus Revnic-Călugăriţa.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la Târgu-Jiu, cu privire la faptul că au fost înregistrate 2.000 de plicuri cu voturi prin corespondenţă pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, că PSD va contesta acest lucru. „Vom contesta acest lucru. Nu este un lucru normal, nu ştim cine va intra în turul doi, eu cred că trebuie dată dovadă de mai multă transparenţă şi cred că să trimiţi două buletine odată cu toţii candidaţii şi pentru turul unu şi pentru turul doi nu este un lucru bun”, a precizat Viorica Dăncilă, conform Agerpres.

Back To Top