Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Porcii nu vor mai putea fi sacrificați,de acum, decât în prezența veterinarului. Măsura face parte din setul de reglementări menite să limiteze răspândirea pestei porcine africane, dar pune în dificultate autoritățile și gospodarii.

 

Directiva, semnată pe final de mandat de fostul ministru al Agriculturii Petre Daea, a intrat în vigoare zilele trecute, deci cu numai o lună înainte de vârful sezonului de sacrificare a porcilor. Întrebarea este dacă, în actualele condiții, cabinetele veterinare vor putea face față solicitărilor, mai ales dacă ne gândim că tot acestea sunt cele care vor trebui să efectueze și examenul trichineloscopic pentru toți porcii sacrificați.

Noua directivă, semnată de fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a intrat în vigoare de o săptămână. Direcțiile sanitar-veterinare au notificat primăriile care, la rândul lor, au început să îi instruiască pe oameni, anunță Digi 24.

Back To Top