Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Meteorologii au anunțat, începând de astăzi, o răcire accentuată a vremii care va fi însoțită și de ninsori, în special în zona montană, depuneri de polei și, în toată țara, temperaturi scăzute.

 

Informarea meteo a intrat în vigoare luni dimineață, la ora 7.00, și este valabilă până marți, la ora 10.00. "Aria precipitațiilor va cuprinde regiunile din vestul, nordul și centrul țării. În Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei treptat vor predomina ninsorile și local, mai ales după orele amiezii, se va depune strat de zăpadă. În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei la început va ploua, apoi se vor semnala precipitații mixte. În cursul nopții de luni spre marți (2/3 decembrie) și în dimineața zilei de marți, precipitații slabe sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare se vor semnala și în regiunile sudice. Local vor fi depuneri de polei. La munte va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Occidentali și în nordul Orientalilor", atrag atenția specialiștii din cadrul ANM.

Vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Intensificări trecătoare ale vântului vor fi pe spații mai mici și în celelalte zone, cu viteze în general de 45…55 km/h, se mai arată în mesajul care însoțește alerta emisă de ANM.

Potrivit meteorologilor, în prima parte a săptămânii, vremea oricum se va menține rece mai ales dimineața și noaptea, cu precădere în jumătatea de nord a teritoriului.

Sursa foto: digifm.ro

Back To Top