Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe stații de monitorizare a calității aerului din Ploiești au înregistrat, în ultimele ore, valori foarte mari de particule în suspensie (PM 10), poluant despre care se consideră că afectează în special copiii și persoane vârstnice.  Expunerea pe termen lung la o concentrație scăzută de pulberi poate cauza cancer și moartea prematură, potrivit informațiilor publicate pe calitateaer.ro.

 

Cele mai mari valori au fost înregistrate de stația PH 5, din Bariera București, sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. La acel moment au fost detectate creșteri la mai toți indicatorii măsurați aici, inclusiv benzen, toluen, oxizi de azot.

La ora 20.00, stația PH 5 înregistra 128,7417 ug/m3 de PM 10, în condițiile în care legea prevede că valoarea limită zilnică pentru protecția sănătăţii umane este 50 ug/m3.

Valori foarte mari au fost înregistrate și la stația PH 1, din vestul Ploieștiului: peste 80 ug/m3, între orele 18.00 și 20.00.

Depășiri, la același indicator, au fost înregistrate, la ora 20.00, în zona centrală (stația PH 1), iar spre ora 23.00 și la stația PH 4, de la Brazi.

Pe aceeași temă: Două proteste împotriva poluării anunțate pentru duminică, la Ploiești și Brazi

Back To Top