Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
dosare_penaleÎn ziua de 5 decembrie 2011, în jurul orei 12:00, pe Drumul Judeţean 101 D, pe raza localităţii Tătărani, a fost oprită pentru control o autoutilitară care circula din direcţia Bucureşti către Ploieşti.
Conducătorul auto, B. Gheorghe, nu a putut prezenta documente pentru materialul lemnos pe care îl transporta, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, iar cantitatea de aproximativ 1 mc. material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 2 Băicoi l-au depistat ieri pe raza comunei Măgureni pe Constantin P., de 32 de ani, din localitate. Acesta transporta cu o căruţă, cantitatea de aproximativ 700 kg cărbune, a cărei provenienţă nu a putut-o justifica. Cercetările poliţiştilor au arătat că suspectul sustrăsese cărbunii respectivi dintr-o carieră situată în comuna Filipeştii de Pădure.
Cărbunii au fost confiscaţi şi predaţi societăţii comerciale păgubite, suspectului fiindu-i întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În aceeaşi zi, lucrătorii Poliţiei Comunale Filipeştii de Pădure l-au depistat pe Ilie P., care sustrăsese cantitatea de 150 kg cărbuni din cariera Măgureni, pe care îi transporta cu o căruţă.
Şi acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Back To Top