Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile au demarat verificări la SPitalul de Psihiatrie Săpoca, din județul Buzău, după incidentul grav petrecut ieri și soldat cu decesul unui pacient. Victima este un tânăr de 23 de ani, din Prahova, care a evadat luni dimineață și, la scurt timp după aceea, a fost găsit spânzurat.

 

Bărbatul era internat în unitatea sanitară ca măsură preventivă, după ce, în octombrie, a încercat să-și ucidă părinții în locuința din Balta Doamnei.

"Ministerul Sănătății a fost informat de către conducerea Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca că, în această dimineață, un pacient internat în secția Ojasca a unității sanitare, a escaladat gardul care îngrădește curtea interioară a unui pavilion, părăsind spitalul. Pacientul a fost observat de personalul de supraveghere care a plecat în urmărirea acestuia și care a alertat Poliția și Jandarmeria. Pacientul a fost găsit spânzurat de către un localnic.

Paza la unitatea sanitară este asigurată de muncitori supraveghere bolnavi.

Conducerea Ministerului Sănătății a dispus inspectorilor sanitari din cadrul DSP Buzău să demareze un control la unitatea sanitară", au informat reprezentanții MS.

Acesta este al doilea incident grav petrecut la Spitalul Săpoca, în ultimele luni. În august, un alt bolnav a atacat mai mulți pacienți cu un stativ de perfuzii, făcând 13 victime. Șapte dintre ele au murit.

Foto: romanialibera.ro

Back To Top