Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe proteste au fost declanșate, miercuri, în instanțe din țară. Personalul auxiliar este nemulțumit de riscul abrogării pensiilor speciale pentru această categorie de angajați din Justiție.

 

Și la Tribunalul Prahova, activitatea este suspendată până la ora 12.00, iar protestatarii spun că iau în calcul blocarea completă a instanței.

" Miercuri, 18 decembrie 2019, între orele 1000 – 1200, personalul auxiliar din cadrul Tribunalului Prahova va întrerupe activitatea și va protesta în fața clădirii în care are sediul această instanță.

Astfel, în acest interval orar, nu se va mai desfășura program cu publicul, iar ședințele de judecată vor fi întrerupte.

Această primă formă de protest va continua până la blocarea totală a activității instanței, în cazul în care pensiile speciale pentru personalul auxiliar din justiție vor fi abrogate", au transmis reprezentanții Tribunalului Prahova.

Back To Top